Agenda

Hier vind je activiteiten die de komende maanden zullen plaatsvinden.

Rondleidingen

In de afgelopen 7 jaar hebben we al veel kunnen realiseren in de tuin. Een voorheen kale akker hebben we omgevormd tot een eetbare bostuin waar al van alles te oogsten en eten is. De biodiversiteit is nu al enorm. Daarnaast   worden twee hectare populieren bos, wat ruim 20 jaar geleden is aangeplant voor hout en een hectare grasland omgevormd tot een voedselbos waarin open plekken zijn gecreëerd waar gekampeerd kan worden.

Graag leiden we je rond en leggen we je één en ander uit. Tijdens de 2 uur durende tour krijg je ook informatie over permacultuur en voedselbossen, tips over wat je thuis zelf zou kunnen doen om je tuin eetbaarder en natuurlijker te maken, en mag je van alles proeven. Als je wil kun je aan het eind kun je een quiz invullen om je opgedane kennis te testen. Ook is het mogelijk om permacultuur planten, stekken en zaden te kopen.

Kosten: €15 pp. Als je zelf een herbruikare beker meebrengt dan kun je die bij ons vullen met een zelfgeplukt kruidenmelange en heet water

Data voor 2023: zaterdag 20 mei van 13:30-15:30 uur

Verzamelplek: Op de parkeerplaats van OEST Farm&Stay aan de Welzingseweg 2C, Ritthem. Als het kan, kom dan met de fiets!

Aanmelden verplicht: via info@hofterlinde.nl

Meewerkdagen

Dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9:30 en 12:30 uur, zaterdag tussen 13:00 en 17:00 uur

Tijdens elke meewerkdag zal worden uitgelegd ‘waarom we doen wat we doen’. We werken volgens de ethische- en ontwerp principes van de permacultuur. Super interessant en overal toe te passen!

Graag even laten weten dat je komt helpen via info@hofterlinde.nl of 06-14628889

Je kunt je fiets of auto parkeren op de P plaats van kampeerbos OEST farm&stay aan de Welzingseweg 2C, Ritthem.

Neem tuinhandschoenen, laarzen, geschikte kleding mee en als je hebt een eigen schep mee!

Workshops

Binnenkort nieuwe data!

Graag aanmelden via info@hofterlinde.nl