Agenda

Hier vind je activiteiten die de komende maanden zullen plaatsvinden.

Rondleidingen

In de afgelopen 4 jaar hebben we al veel kunnen realiseren in de tuin. Een voorheen kale akker hebben we omgevormd tot een eetbare bostuin waar al van alles te oogsten en eten is. De biodiversiteit is nu al enorm. Daarnaast   wordt een hectare populieren bos, wat ruim 20 jaar geleden is aangeplant voor hout, omgevormd tot een voedselbos waarin open plekken zijn gecreëerd waar gekampeerd kan worden.

Graag leiden we je rond en leggen we je één en ander uit. Tijdens de 1,5-2  uur durende tour krijg je ook informatie over permacultuur en voedselbossen, tips over wat je thuis zelf zou kunnen doen om je tuin eetbaarder en natuurlijker te maken, en mag je van alles proeven.

Kosten: €12,50 pp. Als je zelf een herbruikare beker meebrengt dan kun je die bij ons vullen met een zelfgeplukt kruidenmelange en heet water

Datum: zaterdag 19 september 13:30 uur

Verzamelplek: Op de parkeerplaats van OEST Farm&Stay aan de Welzingseweg 2C, Ritthem. Als het kan, kom dan met de fiets!

Aanmelden verplicht: via info@hofterlinde.nl

Meewerkdagen

In de zomermaanden hebben we veel hulp van vrijwilligers, dus er zijn geen data gepland voor ‘meewerkdagen’, maar mocht je willen komen helpen laat het dan weten!

Voor elk meegewerkte uur krijg je een coupon. De coupons zijn in de oogstmaanden in te leveren voor groente of fruit.

Tijdens elke meewerkdag zal worden uitgelegd ‘waarom we doen wat we doen’. We werken volgens de ethische- en ontwerp principes van de permacultuur. Super interessant en overal toe te passen!

Graag even laten weten dat je komt helpen via info@hofterlinde.nl of 06-14628889

Neem tuinhandschoenen, laarzen en geschikte kleding mee!

Workshops

Binnenkort nieuwe data!

Graag aanmelden via info@hofterlinde.nl