Wie

Hof ter Linde in Ritthem, Zeeland, wordt bewoond door Jeroen en Marieke samen met hun twee tienerdochters, Julie en Mare. Daarnaast biedt het hof een verblijf voor de zeven liefste boerderij katten Tijger, Otje, Paddle, Sup Kaatje, Moos en Teuntje, de twee ondeugende geiten Bibi en Eefje, twee hardwerkende en soms luie varkens Ginger en Pepper, onze mini schaapjes, onze slakken eters Indische loopeenden en een bont stel kippen.

Sinds 2018 is er ook een mogelijkheid voor andere mensen om tijdelijk te verblijven op Hof te Linde, ofwel in ons kampeer-/ voedselbos, ofwel in een luxe vakantie appartement gevestigd in de historische schuur.

Jeroen en Marieke kochten de boerderij met boomgaard, akkerland en populieren bos in 2015. Hun droom is om van de ongeveer 6 hectare grond een eetbaar paradijs te maken en om uiteindelijk een zo zelfvoorzienend mogelijk bestaan te leiden. Hun inspiratie en kennis hieromtrent halen zij uit de permacultuur ontwerpmethodes.

Door andere mensen kennis te laten maken met hun leefstijl via workshops, rondleidingen en verblijf op het hof, hopen zij anderen te kunnen inspireren zelf ook te (gaan) leven met respect voor mens, dier en de aarde.

Vooralsnog is het hard werken aan de realisatie van al hun plannen, maar genieten doen zij iedere dag!